Bo modeling in Istanbul

Hoi ik ben Bo! Ik ben sinds anderhalf jaar model bij CJ Models en werk sinds kort Internationaal. Momenteel ben  ik geplaatst in Istanbul en werk in via CJ voor Select Models.

Ik zit nu precies 18 dagen in Turkije en tot zover heb ik het zeker naar mijn zin. Het is keihard werken maar het is ook erg leuk werk. Ik zit met een aantal andere mannelijke en vrouwelijke modellen (uit Polen, Oekraïne, Wit-Rusland, Brazilië en Italië) in een appartement en het is erg gezellig! Ik ben 18 jaar en daarmee het jongste model van de Agency. De rest is allemaal tussen de 22 en 32 jaar maar daar merk je in het appartement weinig van! Ik ben ongeveer 1,5 jaar bezig met echt modellenwerk wat erg kort is dus ik ben benieuwd wat de toekomst brengt. 

 I love my job!

Ik zal jullie vertellen hoe het leven van een model in Istanbul eruit ziet zodat jullie een beetje een beeld krijgen van mijn leven op het moment.
Ten eerst wordt er ontzettend veel van je gevraagd. Je moet er altijd top uitzien. Nette nagels, gewassen haar, een goede make-up, mooie kleding en hoge hakken. Natuurlijk moet je in shape blijven en dus gezond eten en sporten maar af en toe een chocolaatje kan geen kwaad want in Turkije zijn de meeste modellen maat 36/38. Daarbij moet je een enorme persoonlijkheid hebben. Altijd vrolijk, gezellig en vriendelijk overkomen. Jouw problemen zijn jouw problemen en die kan je op een casting of een job zeker niet laten zien. Dus als je kat gister is overleden dan moet je van je verdriet je energie maken, jezelf oprapen en gaan met die banaan! 

Als model ben je 7 dagen per week 24/7 beschikbaar. Je werk staat nooit op pauze.
Je bent altijd klaar om plotseling naar een casting of een job te gaan. Een dagje vrij is dus wel echt een luxe. Als je geen job heb dan heb je zo rond de 5 castings op een dag. Elke casting is anders. Bij de ene moet je op de foto en poseren en bij de ander hoef je alleen je portfolio te laten zien. Je bent geschikt of niet. Het gaat hier niet om lelijk en mooi maar een client heeft gewoon een bepaalt beeld in zijn hoofd waar je in moet passen en als dat niet het geval is moet je door en hopen op meer geluk bij de volgende casting. 

Istanbul is een gigantische stad dus hier hebben we een chauffeur die ons overal naar toe brengt. Ik moet zeggen dat ik dat wel helemaal top vind want dat scheelt ons veel stress met op tijd komen. Ik zal tot eind Mei in Istanbul zijn dus ik heb nog wat weekjes te gaan. Hopen op veel leuke jobs. Als jullie nog vragen hebben kunnen jullie die altijd achterlaten in de comments of mij een berichtje sturen! & een likeeee achterlaten!
Thanks  

Using Format