Oh my gosh, look at her butt.

Afgelopen donderdag kreeg ik (Manon van  team CJ) de kans om bij de opening te zijn van het nieuwe filiaal van Freddy Pant Room op het Amorsplein in Maastricht. Ik werd gevraagd om met mijn camera tussen de genodigde gasten foto’s te maken van de “oh zo happening” broeken. Als puur fashion liefhebster was ik meteen enthousiast en besloot de broeken eens op te zoeken. Mijn eerste reactie was dan inderdaad ook, oh my gosh, look at her butt! 

Bij Freddy ontwikkelde men de ‘wonderbra of pants’. Dankzij een ingenieus design van naden en een siliconen membraan, ondersteunt en vormt de Wr.Up technologie de heupen en de vrouwelijke billetjes op een natuurlijke manier. Bij Freddy kan je deze stretch broeken vinden met een denim look, een fashion look met prints en kleuren en voor de sportievelingen is er een Sportlijn beschikbaar. Niet alleen onder de billen en bij de bovenbenen zit een silicone band.. Ook in de band boven aan de broek ziten de siliconen verwerkt zodat er geen geheis of gehannes meer nodig is om je broek op zijn plaats te houden. Want laten we eerlijk zijn.. een string boven je broek? Das zó 1990. 

Ik denk dat Freddy goed in speelt op het hedendaags schoonheids ideaal van vele vrouwen.Veel vrouwen staan uren in de squat-stand of kijk bijvoorbeeld naar de video clip van Nicki Minaj.. It’s all about that booty! Dus; ben jij benieuwd hoe jou “assa, kontje, derrière of booty” er strak uit ziet zonder uren sportschool? Ga snel naar Freddy en pas die broek!  

Ps:
kijk ook nog eens op deze handige site http://freddypantroom.be/collections/nieuwe-collectie

Of
volg en like Freddy op Facebook https://www.facebook.com/FreddyPantRoom?fref=ts

Using Format